Актуелни понуди

LABELLO LIPS-PERMANENT MAKE UP

За природена и свежа убавина. Aquarelle Permanent make up Labello efect е напредна  техника со која може да се потенцира природната убавина на усните. Без разлика на волуменот на вашите усни, после ваков третман ,тие ќе добијат дефинирани контури и природно изедначена боја,а со тоа ќе изгледате разубавено,природно и свежо.  Природната боја на усните, ја даваат свежината на вашето лице и прават да сте нежни  и посебни.
 
👄  ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ОД  20%
👄  Редовна цена 10.000 ден.
👄 Цена со  20% попуст 8.000
👄Во цената е вклучена и корекција,односно втора процедура која е задолжителна поради трајноста на бојата.
👄 Трајност 2 до 3 год.
👄 Свежи и разубавени 24 часа.

POWDER BROWS

Powder brows (пудра веѓи) методата, стана многу популарен метод за обликување на веѓите, бидејќи жените сакаат да се разбудат убаво наутро, како да си ставиле молевче,а сепак без да губат време за шминкање,а  веѓите да изгледаат што е можно поприродни. Оваа метода се работи со машина која има чувство на грепкање. Предноста на техниката е крајниот резултат кој не остава долготрајни трауми и траги на кожата и во текот на повеќе од 3 години бојата постепено си бледее. 
 
Работиме со Purebeau пигменти, кои се со германско потекло за професионална трајна шминка ,со Европски сертификат за безбедност и квалитет . 
НЕОДОЛИВА ЦЕНА  СО 35%ПОПУСТ
Редовна цена6500 ден.
Цена со  35%попуст 4200 ден.

Вредносен ваучер

Бидете посебни и несекојдневни. Одберете една од нашите поединечни услуги или пакет и подарете го на некој ваш сакан или близок!

Контактирајте не

Поврзете се со нас и на социјалните мрежи