Special offers for every lady


Labello lips –permanent makeup

POWDER BROWS

Labello lips –permanent makeup

За природена и свежа убавина. Aquarelle Permanent make up Labello efect е напредна  техника со која може да се потенцира природната убавина на усните. Без разлика на волуменот на вашите усни, после ваков третман ,тие ќе добијат дефинирани контури и природно изедначена боја,а со тоа ќе изгледате разубавено,природно и свежо.  Природната боја на усните, ја даваат свежината на вашето лице и прават да сте нежни  и посебни. .? Durability 2 to 3 years.? Fresh and beautified 24 hours.

FB_IMG_1620332282827
FB_IMG_1620332424841

POWDER BROWS

Powder brows (пудра веѓи) методата, стана многу популарен метод за обликување на веѓите, бидејќи жените сакаат да се разбудат убаво наутро, како да си ставиле молевче,а сепак без да губат време за шминкање,а  веѓите да изгледаат што е можно поприродни. Оваа метода се работи со машина која има чувство на грепкање. Предноста на техниката е крајниот резултат кој не остава долготрајни трауми и траги на кожата и во текот на повеќе од 3 години бојата постепено си бледее.  Работиме со Purebeau пигменти, кои се со германско потекло за професионална трајна шминка ,со Европски сертификат за безбедност и квалитет .

Ombre+Powder+Brows
kerstin-thorsten-details-powderbrows-2

Voucher


Бидете посебни и несекојдневни. Одберете една од нашите поединечни услуги или пакет и подарете го на некој ваш сакан или близок!


×


Contact us!

Connect with us on social networks


Facebook


Youtube


Instagram


Phone-square-alt


Mobile-alt