Slide 3
Slide 3
Изберете го најдоброти за вас
Slide 3
previous arrow
next arrow

За Нас

Почетоците на нашето учење во оваа креативна дејност ,започнаа од далечната 1993год. Љубовта која се роди кон оваа професија,понатаму со годините, допринесе за нејзино усовршување.Со стекнување на поголем број клиенти, се наметна идејата за отварање на салон  за убавина. 
 
Големата желба да  ги удостоиме нашите верни клиенти,  доведе до проширување на нашиот салон и потреба за  нови кадри.  Во текот на годините , многу курсеви и обуки , дополнителни тренинзи и коучинг програми ,го збогатија нашето стручно и духовно знаење. Постојано ги следиме новите трендови во оваа дејност, со цел да им угодиме на нашите драги клиенти. Низ годините што поминуваа  нашето стекнато  знаење  ,го пренесувавме   на голем  број практиканти  кои ни се доверија. Денес, истите  тие ,може достојно  да говорат за Нас.
 
Денес ,Енерги Студио е модерно дизајниран салон, кој користи апаратура со напредната технологија. 
Во него ќе ве пречекаат топлата  и пријатна насмевка, на нашите вработени.
 
 Многу наши клиенти ни ја искажаа довербата и се долги години дел од Енерги Студио. Повелете и вие да бидете дел од нашиот круг на клиенти и партнери.

Масажа

Масажата е средба на душата со телото, патување од состојба на напнатост до состојба на целосно отпуштање!

Слабеење

Вашата желба за убаво тело ке биде наш поттик за што поголеми резултати.

Други услуги

Mногу малку луѓе се свесни дека физичкото тело го имаме добиено на заем, затоа постојано треба да го чуваме, негуваме, развиваме!

Третман за лице

Прилагодени според состојбата на кожата ,изборот на препарати и апарати се комбинира со цел да го зацврсти хидролипидниот слој .

Курс за козметичари

Програмата опфаќа практична и теоретски настава со стручно лице - дејност козметичар, и полагање и теоретска настава со медицинско лице- доктор дерматолог.

АКТУЕЛНО

Актуелни понуди и најнови козметички решенија за секоја дама.

Контактирајте не!

Вредносен ваучер

Бидете посебни и несекојдневни. Одберете една од нашите поединечни услуги или пакет и подарете го на некој ваш сакан или близок!

Бидете посебни и несекојдневни. Одберете една од нашите поединечни услуги или пакет и подарете го на некој ваш сакан или близок!

Што нашите клиенти мислат за нас

Искуства на клиентите и вработените во енерги студио

“Begin your journey to a better life with peace, love, beauty, and happiness”

Контактирајте не

Поврзете се со нас и на социјалните мрежи