You are currently viewing Ирена Апостолова

Ирена Апостолова

Во Енерги сум лојален клиент повеќе од 20 год. Желбта на  Данче , да го направи и да го даде најдоброто за клиентите , се гледа во професионалната обука на секој вработен  во тимот,во текот на годините. Тие до ден денес ми ја пружаат најдобрата услуга,и после толку години кај нив ,сеуште чуствувам дека ме третираат како да сум нивни најважен клиент. Енерги студио секогаш со задоволство го препорачувам на сите мои  пријатели и познаници .Ги користам сите услуги во Енерги ,бидејќи таму секој си е професионалец во тоа што го работи. Ве сакам Енерги, најдобри сте ,останете така и понатаму!