You are currently viewing Јелена Спенџарска

Јелена Спенџарска

Верна на ЕНЕРГИ со години и нема да излажам ако кажам дека тука сум како дома . Презадоволна од сите услуги кои ги имам пробано и на секој од вас топло ви препорачувам мојот фаворит-масажа.  Хигиената ми нешто најважно во салоните, а овде имам 100% доверба и без проблем можам да се опуштам.