• Туи- на кинеска -70 мин. 1400 ден.
 • Пакет за 6мас. туи- на – 6300 ден.
 • Ароматерапија -70 мин.1600 ден .
 • Масажа на грб-30 мин -600 ден.
 • Пакет од 6 третмани-3000 ден.
 • Масажа грб и стапала-45 мин.- 800 ден .
 • Пакет од 6 третмани – 3600 ден.
 • Спортска мас.-45 мин.-1200 ден.
 • Пакет од 6 мас.- 6000 ден.
 • Енерги релакс масажа -1200 ден. 
 • Пакет за 4 мас.-3900 ден.
 • Антицелулина мас-30 мин-600 ден.
 • 12 мас.-од 30мин.-6000ден.
 • Антицелулитна мас.-45мин. -800 ден.
 • 10 антицелулитни -6500 ден. 
 • Лимфна дренажа масажа -30мин-650ден.
 • 10третмани -5000ден.
 • Рефлексна мас.на стапала-30 мин.  -600 ден .
 • 6 третмани – 2800 ден .
 • Масажа на лице – 30 мин.-600 ден. 
 • 6 третмани – 3000ден.
 • Масажа за трудници -50мин-1000 ден
 • Пакет од 6 третмани -5000 ден.
 • Естетски Маникир -600 ден.
 • Маникир со траен лак- 750 ден.
 • Гел на природен нокт-1000 ден.
 • Наливни нокти – 1300 -1500 ден.
 • Комплетен естетски педикир-1000 ден( пилинг,крема и масажа)
 • Комплетен естетски педикир со обичен лак-1100 ден.( пилинг,крема и масажа)
 • Комплетен естетски педикир со траен лак- 1300 ден.( пилинг ,крема и масажа)
 • Комплетен педикир со одредена проблематика -1200 ден.(пилинг ,крема и масажа )
 • Третирање габична инфекција (три третмани )-1600 ден.
 • Сраснат нокт( три третмани )-800 ден.
 • Kурје ок( три третмани ). – 1200 ден.
 • Траен лак на нокти на нозе-800 ден.( пилинг ,крема ,масажа)
 • Раце-600 ден.
 • Пазуви-300 ден.
 • Раце + пазуви -800 ден .
 • Пола нозе -600 ден.
 • Цели -1000 ден.
 • Препони -300 ден 
 • Интима-600 ден.
 • Пола + интима- 1000 ден.
 • Цели +интима- 1400 ден.
 • Средување веѓи-250 ден.
 • Депилација на лице-600 ден.
 • Надусници -150 ден.
 • Цели нозе -1200 ден.  
 • Интима- 1400 ден .
 • Цели +интима – 2400 ден.
 • Раце-800 ден.
 • Пазуви -300 ден .
 • Раце +пазуви -1000 ден .
 • Грб -600 ден .
 • Гради -600 ден. 
 • Стомак -600 ден.
 • Гради + стомак 1000 ден .
 • Цел грб -1000 ден.
 • Средување веѓи-350 ден 

“Begin your journey to a better life with peace, love, beauty, and happiness”

Contact us!

Connect with us on social networks